A VPS virtual private server magyarul egyszerűen virtuális szerver a virtualizációnak nevezett folyamat során jön létre. Virtuális szerver 1900 Ft hó -tól Próbálja ki 3 napig ingyen.

Ha szigorúan nézzük akkor a virtuális szerver nem fizikai eszköz hanem értékesítési eljárás szolgáltatás.

. IT SZAKTANÁCSADÁS Központosítás IT biztonság. DEDIKÁLT SZERVER Fizikai szerver bérlés. Megkezdett óra VPS.

A felhasználásnak természetesen az elérhető erőforrások határt szabnak ám a legtöbb feladathoz kiválóak. A VPS hosting szolgáltatás mögött működő fizikai szerver elhelyezési specifikumai. Költségkímélő szolgáltatást nyújt mindenki számára mivel nincs szükség drága szerver megvásárlására bérlésére.

A VPS virtual private server ugyanis egy nagy teljesítményű anyaszerver kapacitásának a felosztásával mindhatni feldarabolásával jön létre és ezek a virtuális egységek kerülnek értékesítésre szerverbérlet formájában. A szerver elhelyezése a Docler saját szervertermében történik amely Magyarország legnagyobb teljesítmény-sűrűségű szerverterme 300m2 1 MW hasznos teljesítmény 333 kWm2. Villámgyors SSD DDOS védelem.

Egy virtuális szerver ugyan arra lehet képes amire az Ön otthoni számítógépe vagy akár egy nálunk elhelyezett szervergép. Megtakarítható a szerver karbantartási idő költség és az amortizáció. 4 kategóriában 20 féle VPS csomagot kínálunk.

Szerver elhelyezés Budapest Saját eszközök megbízható elhelyezése. Kedvező havidíj beruházási költség nélküli indítás. A szolgáltatás snapshot alapú így a szerver folyamatos működése mellett a teljes virtuális szerver mentésére ad lehetőséget.

Az INTEGRITY kétféle fő virtuális gép szolgáltatást nyújt. Ez annyit tesz hogy egy fizikailag létező szervergép kapacitását elosztva hoznak létre. A felhasználásnak természetesen az elérhető erőforrások határt szabnak ám a legtöbb feladathoz kiválóak.

A virtuális gépek – VPS működésében gyakorlatilag megegyeznek egy önálló szerver gépel. VPS – Virtuális szerverek bérlése és szerver hosting szolgáltatás Budapest. Napi egyszeri mentés készül melyet hét napig tárolunk.

VIRTUÁLIS SZERVER VPS Virtual Private Server. A VPS Virtual Private Server Innováció az IT szolgáltatás világában magas 999-os rendelkezésre állással. Kapacitás igénye pontosan és rugalmasan testre szabható.

A felhő alapú szerver szolgáltatás főbb előnyei. Virtuális szerver szolgáltatás egyedi rendszerekhez KVM és VMware alapú virtualizáció használható SSD és HDD háttértárakkal akár DR site-ként is. Minimum 29GHz-es CPU magok.

Tesztelje INGYEN 5 napig. Standard virtuális gép szolgáltatás INTEGRITY Cloud Virtuális Datacenter szolgáltatás VMware alapú. Rendszergazdai szolgáltatás 5000 Ft.

Szerverelhelyezés üzembiztos budapesti adatközpontban bix centrum online szerverbérlés szerverhoszting. Virtuális szerver bérlés olcsón már 2500Ft-tól – aktiválás 55 másodperc alatt. Megéri mert teljesítményben memóriában és tárhelyben biztosítják ugyanazt mint a fizikailag különálló szerverek.

RENDSZERGAZDAI TÁMOGATÁS Honlap- és szerverüzemeltetés. Egyszeri ingyenes telepítés Operációs rendszer ispCPOmegaISPConfig telepítése 7000 Ft. A mentés beállítását és szükség esetén a visszaállítást szakembereink végzik.

Cégünk hoszting szolgáltatásával lehetőséget biztosítunk a nyugodt munkára mindazok számára akik saját hardwareüket vagy számítógépüket szakértői csapatra. Az otthoni géphez képest a VPS működése a felügyeletnek a hardver minőségnek és a szünetmentes áramellátásnak köszönhetően jóval biztonságosabb valamint jóval gyorsabb 1000 Mbs internetkapcsolattal rendelkezik. Már a legolcsóbb virtuális szerver bérlése esetén is ingyen biztosítjuk kiegészítő szolgáltatásainkat.

Alkalom VPS újratelepítése 7000 Ft. Költségkímélő szolgáltatást nyújt mindenki számára mivel nincs szükség drága szerver. Fix IP címmel ellátott dedikált szerverek kiemelt adatbiztonsággal.

KIEGÉSZÍTŐK SSL tanúsítványok MS licenszek. A virtuális gépek – VPS működésében gyakorlatilag megegyeznek egy önálló szerver gépel. A virtualizáció lényege hogy megrendelőnk rendelkezésére bocsájtunk egy teljesen különálló virtuális kiszolgálót mely kizárólag az ő adatainak tökéletesen biztonságos tárolásáért felelős.

Virtuális szerver beruházás nélkül. A VPS1 csomag tesztelése ráadásul cégek számára 1 hétig ingyenes. Beruházási költség nélküli virtuális szerver.

A Standard VPS szolgáltatásunk keretében a VPS-ek konfigurációját előfizetőnk szabadon megválaszthatja valamint kész predefiniált csomagokat is választhat melyek szabadon upgrade-elhetők.