Mobilinternet előfizetés kedvező havidíjjal. A SZIP Mobil azon háztartások számára nyújt a vezetékes NGA.


Magenta 1 Business Telekom Uzleti Szolgaltatasok

Összes otthoni szolgáltatás.

Mobil internet szolgáltatás. Digitális Jólét 2 GB adattarifa. Extra mobilinternet opciók. Ez a hűségidő alatt egy jelentős összeg is lehet.

A Telenor SZIP Mobil tarifa 24 havi hűségidővel igénybe vehető korlátlan vezeték nélküli internet szolgáltatás melyhez WiFi routert is biztosítunk 0 Ft-ért. Mobil TV és internet együtt. Mobilinternet bárhol bármikor kötöttségek és korlátok nélkül.

Mobil TV és internet együtt. 2 év hűséggel az alábbi mobil csomaggal. Válasszon 20000 Ft-ig 15000 Ft-ig 10000 Ft-ig 5000 Ft-ig.

Megrendelhető csomagok Nem megrendelhető csomagok Kiegészítő csomagok. Látogatóink többsége többet költ a szolgáltatásra és készülék részletre mint ami feltétlenül szükséges. A Szupergyors Internet Program SZIP keretében vezetékes technológiával 2018 végéig el nem ért területek lefedése érdekében egy speciális szolgáltatás a SZIP Mobil bevezetése történt meg.

Internet szolgáltatások Pécs területén a szolgáltatás típusa szerint csoportosítva. Tarifa és készülék keresőnkkel az egyedi igényeid alapján találjuk meg neked a leginkább megfelelő csomagot. A Telenor SZIP Mobil tarifa havidíja 2019jan8-tól 10 990 Ft helyett 8 990 Ft.

A mobil hálózatunkon az alábbi szolgáltatásokat veheti igénybe. Összes extra és kiegészítő. Mobil TV és internet együtt.

TV és internet kiegészítők. Telenor SZIP Mobil tarifa. Belföldi mobilbeszélgetés nemzetközi mobilbeszélgetés belföldi SMS küldés nemzetközi SMS küldés belföldi mobilinternet szolgáltatás roaming szolgáltatás mobilparkolás autópálya matrica.

A FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK SZINTE KORLÁTLANOK. Szupergyors internet SZIP Mobil szolgáltatással. Hipernet Praktikum ha csak ritkán internetezel.

Kábelnet szolgáltatás Mikrohullámú internet szolgáltatás Műholdas internet szolgáltatás 36 70 463 7788. Válasszon 0 hónap 6 hónap 12 hónap 24 hónap. 4G mobilnet országszerte nagy sebességgel.

37 Ftperc belföldre annyit fizetsz amennyit beszélsz Mobil XS Mobilinternet. Olcsó mobilinternet hűségidő nélkül. Mobil internet hozzáférés szolgáltatás a továbbiakban.

Olyan nyilvánosan elérhető internet-hozzáférés szolgáltatás amelynek során e szolgáltatás bármely előfizetője általában nagy térben mozgás lehetőségével mobil. 15 GB az EU-ban is. 1290 Ft 22 hónap.

Digitális Oktatás Csomagok. Akár korlátlan belföldi adat le- és feltöltés nincs hűségidő. Extrák és kiegészítők.

Vodafone Pass opciók. Találd meg a megfelelő szélessávú internet szolgáltatást. Televízió mobiltelefon mobilinternet telefonszolgáltatást vagy ezekből összeállított csomagot segítünk kiválasztani a legjobbatAz összetett keresési lehetőséggel könnyen megtalálhatód a legolcsóbb internetet vagy a számodra legtöbbet nyújtó mobiltelefon szolgáltatást akár a hozzá kapcsolódó.

Prémium mobilinternet szolgáltatás kipróbálási lehetőséggel profi eszközökkel és távközlésben szakértő ügyfélszolgálattal bárhol az országban. Mobil TV és internet együtt. Kalkulátorunk segít spórolni a mobil díjakon.

Hipernet Home csomagok akár havi 150 GB-tal.


Mobilinternet Enet


Mobilinternet Otthonra 4 Otthoni Mobilnet Csomag Osszehasonsitasa


Web N Walk Egy Eves A Mobil Internet Szolgaltatas Pc World


Mobilinternet Szolgaltatas Magyarorszagon Tartalommarketing


E Nett Infokommunikacios Kft


Mobil Ajanlatok Digi Hu


Telekom Kiskunhalas T Partner Home Facebook


Mobil Szolgaltatas 3c Tavkozlesi Kft