A szolgáltatás a HiCare-ben aktiválható. To submit a claim call our contact centre or click the button below to e-mail us directly.


Hicare Apps On Google Play

A HiCare tulajdonképpen egy online terméktámogatás szoftver amely tartalmazza a mobiltablet kézikönyvét az ügyfélszolgálat elérhetőségeit és utat mutat a.

Huawei hicare szolgáltatás. A Huawei 2019 nyara óta bizonyos okostelefonjain a Google Mobile Services szolgáltatáscsomag helyett már a saját szolgáltatáscsomagját a Huawei Mobile Services t használja a készülékeken ugyanakkor továbbra is az EMUI kezelőfelülettel kiegészített nyílt forráskódú Android 10 fut. A Huawei Mobile Services számos fejlett funkciót hoz a Huawei felhasználóknak mint a Huawei azonosító push értesítések fizetések és egyéb szolgáltatások. Huawei Enterprise Hi-Care Services – Huawei.

Ezt a telefonra telepített HiCare alkalmazásban lehet megtenni azzal hogy Huawei ID-t hoz létre a felhasználó vagy bejelentkezik és aktiválja a már meglévő fiókját. Díjmentes kijelzővédő fólia szolgáltatás A promóció ideje alatt 2019. HiCare provides professional customer assistance services for Huawei devices.

Az alkalmazások a Huawei saját fejlesztésű évek óta létező. Secțiunea Servicii rapide este o altă parte importantă a aplicației HiCare prin intermediul căreia utilizatorii pot iniția o conversație pe chat disponibilă pentru suport din partea echipei Huawei formată din personal specializat gata să răspundă oricărei solicitări. Odprite HiCare aplikacijo in izberite Se strinjam.

Alternatively you may take the device to the nearest Huawei service. A Huawei Mobile Services számos speciális funkciót kínál a Huawei felhasználóknak például a Huawei ID-t a push értesítéseket a fizetéseket és egyéb szolgáltatásokat. Az összes szolgáltatás eléréséhez Huawei fiókra van szükség beleértve a Témákat a Mobile Cloud a HiCare a Telefonklón a Huawei Wear a Huawei Health és még sok más szolgáltatást.

Find a local service center make use of the first-class sale service get online support for hardware and software matters and download software updates. Posodobite vašo HiCare aplikacijo na zadnjo verzijo preko trgovine Google Play. Tekintsd meg Huawei telefonokkal kapcsolatos szolgáltatásainkat esetleg ha nem találnád a számodra megfelelő készüléket kérd kollégáink segítségét.

Huawei HiCare is a Customer Service Center in your pocket. HiCare provides you with common online services including customer services issue feedback user guides service. Huawei Hi-Care services are available with advanced hardware.

Garancia idő és szerviz támogatás lekérdezése. – imeti morate Huawei P9 telefon in Hicare aplikacijo verzija 203_OVE ali novejša – aktivirati morate Huawei Membership v HiCare aplikaciji POSTOPEK. Nameščena verzija mora biti 203_OVE ali novejša.

A Huawei 2019 első negyedévében több mint 59 millió okostelefont szállított le a viszonteladóknak és mindegyik modell kivétel nélkül Androidot futtat. Huawei Hi-Care is Huaweis product support service that provides technical assurance to Huawei customers. A vásárlói piac több mint felét Kína teszi ki ami azt jelenti hogy a Huawei fogyasztói üzletágának.

Erre a vásárlást követő 1 hónapon belül van lehetőség ezen esetben lesz érvényes a VIP szerviz. Huawei Hi-Care assists customers in maintaining high network reliability and sustainable system operations with comprehensive leading-edge technical support. This app from Huawei Internet Services provides online services including customer services issue feedback user guides service centers and self-service.

Huawei provides maintenance service for customersHuawei provides onsite technical support to help you maintain a more efficient and stable network environment and improve network productivity. Its an mobile application that is pre-installed on Huawei and Honor devices EMUI 41 and above and also available on Google Play. Once a claim has been submitted a courier service will collect the device from your chosen location.

December 2-től 2020 január 2-ig minden csütörtökön és pénteken a megjelölt modellekre javítást követően vagy új vásárlás esetén díjmentesen felhelyeznek egy védőfóliát a szakszervizekben. HiCare is a professional customer assistance services app for Huawei devices. A szolgáltatás és a támogatás keretei között beleértve a hibaelhárítást és javítást beleértve a Huawei mobiltelefonokon futó HiCare alkalmazást és a Honor Store és Forums szolgáltatásokat Franciaországban Németországban Olaszországban Spanyolországban és az Egyesült Királyságban az adatok kezelését a Huawei Technologies Duesseldorf GmbH végzi.

A Huawei Mobilszolgáltatások magas színvonalú digitális felhasználói élményt nyújtanak Applikációkkal Utazással és Szórakozással kapcsolatban mint például a felhőszolgáltatás AppGallery Videó Témák Pénztárca Asszisztens.


Hicare Apps On Google Play


Hicare


Hisuite Guide How To Use Huawei S Hisuite Pc App And What Are Its Advantages Huawei Community


Hisuite Guide How To Use Huawei S Hisuite Pc App And What Are Its Advantages Huawei Community


Hisuite Guide How To Use Huawei S Hisuite Pc App And What Are Its Advantages Huawei Community


Hisuite Guide How To Use Huawei S Hisuite Pc App And What Are Its Advantages Huawei Community


Hisuite Guide How To Use Huawei S Hisuite Pc App And What Are Its Advantages Huawei Community


Hisuite Guide How To Use Huawei S Hisuite Pc App And What Are Its Advantages Huawei Community