Folytatja elektromos offenzíváját az Audi mégpedig Audi e-tron S és Audi e-tron S Sportback modelljeivel. Az M3-as autópálya bagi csomópont és a Kerekharaszt pihenő közti a szakaszán mértem a fogyasztást úgy hogy a.


Audi E Tron Technology No Plug In Required Audi Wichita

AUDI modellek Mind A1 A2 A3 A4 A5 A6 A6 Allroad A7 A8 Q2 Q3 Q5 Q7 Q8 TT 100 200 50 80 90 Allroad Cabrio Coupe e-tron Quattro R8 V8 Mutasd az összeset Mutass kevesebbet.

Audi e-tron voucher szolgáltatás. Az Audi e-tron palettáján összesen tizenkét külső szín sorakozik köztük az exkluzív Antigua-kék árnyalattal. Az Audi e-tron Charging Service szolgáltatás DCS általi biztosítása érdekében az alábbi valószínűsíthetően személyes adatokat kezeljük GDPR 6. Az e-tron fogyasztása nagyon érdekesen alakult.

Az Audi e-tron kombinált villamosenergia fogyasztás kWh100 km. 15 – 14 l100 km Consum electric mixt. 262 226 WLTP ciklus szerint.

Audi e-tron fogyasztás és hatótáv. Emellett a tengelytávja is 157 mm-rel rövidebb mint az Audi első dedikált elektromos modellje az e-tron amelynek tengelytávja 2771 mm. Dojezd až 417 km.

Az elektromos töltőcsatlakozó fedelén illetve opcióként a féknyergeken megjelenő e-tron feliratok a nagyfeszültség jellegzetes narancsszínében tűnnek fel. A kétféle változatban kapható 499 méter hosszú elektromos autó hatótávja megközelíti az. Az Audi e-tron kombinált elektromosáram fogyasztás kWh100 km.

Neobyčejně prostorné a mimořádně komfortní SUV které si zamilujete. Cikk 1 bekezdés b pont. 141 – 130 kWh100 km Emisii de CO₂ mixte.

Az Audi tulajdonában lévő töltési szolgáltatás az Európai Unió 19. 0 kombinált figyelemreméltó módon mutatta be nagy hatótávját. 1 A Transit-tarifára vonatkozó szerződést 12 hónapos időtartamra kötik és mindkét fél az adott szerződés lejárati időpontja előtt kéthetes határidővel mondhatja fel.

Az ingyenes töltőállomások használatával az e-tron Charging Service szolgáltatás révén díjmentesen is feltöltheti járművét. A két tisztán elektromos hajtásrendszerű S modellt három villanymotor hajtja amelyek közül kettő a hátsó tengelyen dolgozik. 0759 hvghu Autó 646 lóerővel érkezett meg az új Audi RS e-tron GT villanyautó.

Kapacita baterie 95 kWh. Az Audi saját töltőkártyája összesen 220 szolgáltató több. Az Audi e-tron Charging Service Audi e-tron Töltési Szolgáltatás pedig töltési lehetőségek széles kínálatát garantálja és Európa-szerte biztosítja a hozzáférést a nyilvános töltőállomásokhoz.

CNG 38-41 kg100km Széndioxid-kibocsátás. Mindegyik állomás az Audi e-tron Charging Service Audi e-tron Töltési Szolgáltatás részeként működik csakúgy mint azok az váltóáramú AC töltőállomások ahol az Audi e-tron töltése akár 11 kW teljesítményű váltóárammal is történhet. Az Audi már jó néhány éve tesztelgeti az elektromos autózás határait az első e-tron koncepció a 2009-es Frankfurt Motor Show-n jelent meg.

Zrychlení 0-100 km za 6 s. Audi e-tron fører Audis grundlæggende formsprog ind i den elektroniske tidsalder både hvad angår interiør og eksteriør. A szeptember 17-én San Franciscoban debütáló e-tron quattro a legelső villanyautó lesz a piacon mely támogatni fogja a 150 kW-os töltést ám azok számára akik feltöltött autót szeretnének reggelente a garázsukban tudni az Audi 2019-től egy második fedélzeti töltőt is felkínál opcióként a 22 kW-os teljesítmény.

Az R8 e-tron a gyár sportkocsiján alapult és kevesebb mint 100 darabot adtak el belőle világszerte Az autó. Az Audi e-tron Charging Service szolgáltatás Magyarországon jelenleg még nem elérhető. AUDI E-TRON ingyenes részletes Csináld magad javítási leírások és videó-útmutatók A minden lépést tartalmazó leírásaink segítenek AUDI E-TRON gépkocsija gyors és egyszerű karbantartásában és javításában – csak kövesse a profi szerelők utasításait.

Akár 503 lóerőt is mozgósítanak. 246 237 NEFZ ciklus szerint. Az Audi e-tron Charging Service kártyához illetve az ügyfél által a töltőállomáson használt azonosítási eszközhöz kapcsolt egyedi azonosító.

Ezután egészen 2015-ig kellett várni a kereskedelemben is kapható modellre. Maximální výkon až 300 kW. 246 237 NEDC ciklus szerint CO2 kibocsátás gkm.

Stilskabende detaljer viser tydeligt at Audi e-tron kører rent elektrisk. Az Audi Brussels üzemében január végén megrendezett Plugfest E-Mobility rendezvényen a. Az alábbi adatok a szokásos teszt alapján születtek.

0 az első olyan elektromos autó amelynek a töltőrendszere az új kommunikációs szabványt használja. A hálózat fejlesztése folyamatos így amennyiben elérhetővé válik hazánkban oldalunkon is jelezni fogjuk. Augusztus 20-án kilenc újságíró vette a nyakába Európát és tette meg a több mint 1 600 kilométer hosszú utat a.

Tíz európai ország 24 óra alatt. A jármű 4590 mm hosszú 1900 mm széles 1610 mm magas ezzel a Q4 e-tron 310 mm-rel kisebb 36 mm-rel szűkebb 5 mm-rel alacsonyabb mint az e-tron. Rendelje meg most Az Audi e-tron quattro az Audi első tisztán elektromos hajtásrendszerű autója.

Skvělá jízdní dynamika s elektrickým pohonem všech kol Audi quattro nové generace. 264 229 WLTP ciklus szerint. Szén-dioxid kibocsátás vegyes gkm.

Blandt andet med den specifikke dagskørelyssignatur den elektriske ladeklap sædesyninger som er inspireret af elektriske kredsløb og.


Audi Etron The Dots


Audi Upgrades 2021 E Tron Suv With 22kw On Board Charger New Steering Wheel


Road Trippin In The Audi E Tron Cleantechnica


Audi E Tron Technology Youtube


Audi Upgrades 2021 E Tron Suv With 22kw On Board Charger New Steering Wheel


Audi To Launch Electric Suv E Tron Later In 2020 The Economic Times


Audi Upgrades 2021 E Tron Suv With 22kw On Board Charger New Steering Wheel


E Tron Charging Service Audi Uk