Dísznövény vetőmag műtrágya hobbiállat-eledel kiskereskedelme. 524803 Egyéb máshová nem sorolt iparcikk-kiskereskedelem.


2

Tovább a részletes cégadatokhoz.

93.05 máshová nem sorolt egyéb szolgáltatás. Máshová nem sorolt egyéb gazdasági szolgáltatás lakás nyaraló szeszesitalok iroda nyaralás forgalmazás borászat bortermelés ingatlanközvetítés. 7487 Máshova nem sorolt egyéb gazdasági szolgáltatás. Egyéb humán-egészségügyi ellátás TEÁOR08 8690-ből a fizioterápiás szolgáltatás a dentálhigiéniai kezelés a diagnosztikai szolgáltatás a terhesgondozás és az egyéb máshová nem sorolt humán-egészségügyi ellátás előadó-művészet TEÁOR08 9001 múzeumi tevékenység TEÁOR08 9102.

2 9305 Máshova nem sorolt egyéb szolgáltatás. – a portási szolgáltatás cipőtisztítás ajtónálló étterem szálloda előtt álló személy aki leparkolja a vendég kocsiját – a nyilvános toalett üzemeltetése- az egyéb máshová nem sorolt szolgáltatások. Ózdi Távhőtermelő és Szolgáltató Kft.

Máshová nem sorolt egyéb személyi szolgáltatás. Máshová Nem Sorolt Egyéb Szolgáltatás. – a parkolóhely szolgáltatás lásd 522124.

Követelésbehajtás 8291 Konferencia kereskedelmi bemutató szervezése 8230 Immateriális javak kölcsönzése 7740 Mns egyéb szakmai tudományos műszaki tevékenység 7490 Divat- formatervezés 7410 Mns egyéb információs szolgáltatás 6399. TESZOR15 4939 Egyéb máshová nem sorolt szárazföldi személyszállítás kivéve. Egyéb személyi háztartási cikk javítása kivéve kerékpár javítása.

Az új szabályok értelmében az érintett ágazatok március hónapra vehetik igénybe a bértámogatást. Forever Living Products Mo. A péntek este kihirdetett kormányrendelet azt is.

Dísznövény vetőmag műtrágya hobbiállat-eledel kiskereskedelme. Máshová nem sorolt egyéb személyi szolgáltatás dísznövény vetőmag műtrágya hobbiállat-eledel kiskereskedelme. Máshová nem sorolt egyéb személyi szolgáltatás.

9305 Találatok száma. 3600 Ózd Zrínyi Miklós út 3. Dísznövény vetőmag műtrágya hobbiállat-eledel kiskereskedelme.

Oktatási intézményben működő vállalkozások esetén egyéb. A nőnapra tekintettel március 8-án hétfőn a virágboltok nyitva maradhatnak de utána nekik is be kell zárniuk. Ezen tevékenységi kör Teáor száma megegyezik az eddig is elfogadottal.

A meliorációs célú építmények építése 45 a termőföld laboratóriumi vizsgálata elemzése 743011. A már megfizetett bérleti díjakat március 16-ig vissza kell fizetni. TESZOR15 493920 Személyszállítás drótkötélpá-lyán siklón síliften és TESZOR15 493932 Város- és tájnézőbusz szolgáltatás turizmus nem.

Máshová nem sorolt egyéb oktatás. Máshova nem sorolt gazdasági szolgáltatás egyéb gazdasági szolgáltatás máshová nem sorolt egyéb gazdasági szolgáltatás gazdasági szolgáltatás. 913303 Máshova nem sorolt egyéb közösségi társadalmi tevékenység.

Emellett minden szolgáltatás szünetel kivéve a magánegészségügyi- szociális- pénzügyi- postai járműszervíz-szolgáltatásokat. 923403 Máshova nem. Oktatási intézményben működő vállalkozások esetén egyéb.

Mns egyéb személyi szolgáltatás. A novemberi kormányrendelettel együtt itt olvashatják el a teljes listát. úszómedence és uszoda működtetése ca Egyéb humán-egészségügyi ellátás TEÁOR08 8690-ből a fizikoterápiás szolgáltatás a dentálhigiéniai kezelés a diagnosztikai szolgáltatás a terhesgondozás és az egyéb máshová nem sorolt.

Egyéb növénytermelési szolgáltatás Máshova nem sorolt mezőgazdasági szolgáltatások végzése a kitermelt termőföld elhelyezése a mezőőri tevékenység ellátása. Máshová nem sorolt egyéb személyi szolgáltatás. Nem ebbe a szakágazatba tartozik.

Máshová nem sorolt egyéb személyi szolgáltatás Háttér Látnivalók Intézmények Egészségügy és szociális ellátás Oktatás Kultúra Sport Városüzemeltetés Ózdi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság Ózd Városi Rendészet Ózdi Városüzemeltető Intézmény Hivatalok OEP NAV stb. Máshová Nem Sorolt Egyéb Szolgáltatás Teáor7490. Településtisztasági szolgáltatás folyékonyhulladék-kezelés alaptevékenységhez kapcsolódó építési szerelési karbantartási és javítási munkák.

8042 Máshová nem sorolt felnőtt- és egyéb oktatás 9133 Máshova nem sorolt egyéb közösségi társadalmi tevékenység 9212 Film- videó-terjesztés. Máshová nem sorolt egyéb személyi szolgáltatás. 1184 Budapest Nefelejcs u.

TESZOR15 4932 Taxis személyszállítás. Az érintett tevékenységet végzőknek márciusban nem kell bérleti díjat fizetniük az állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok esetében.


2


2


Http Eger Hu Public Uploads Kozgyules 20060309 10 Melleklet Pdf


Https Www Ksh Hu Docs Files 475315 Pdf


Https Www Ksh Hu Docs Osztalyozasok Teaor Teaor03 Helyesbites Pdf


Helyesbites Szj 03 Es Szj 03 Masodik Javitott Kiadas Kozotti Elteresek Az Elteres Vastag Betuvel Van Jelezve Pdf Ingyenes Letoltes


Https Www Ksh Hu Docs Files 475321 Pdf


Helyesbites Szj 03 Es Szj 03 Masodik Javitott Kiadas Kozotti Elteresek Az Elteres Vastag Betuvel Van Jelezve Pdf Ingyenes Letoltes